woensdag 30 januari 2013

Woensdag 30 januari 2013: Assela – Addis Abeba


En wat doe je als je vast zit, herbeginnen. De papieren bovenhalen, alle details herbekijken, alle datums checken, zo van die dingen. En proberen de gaten op te vullen.

We lagen Assela voor wat het is en gaan terug naar het begin. Trouwens voor de liefhebbers, Assela, daar is niet zoveel te zien, dus enkel te bezoeken als je er echt moet zijn of op doortocht. Tot zover de reisinformatie….

Terug naar Addis dus, 175 km. De eerste 100 kun je doortuffen en dan kom je in Debre Zeyt…. Yep, opstoppingen, roadblocks en die dingen….  Vandaag heb ik voorwaar politie echt het verkeer zien regelen, niet dat het dan veel vlugger ging, maar ze probeerden toch wat orde in de chaos te scheppen. Dappere mannen trouwens, die politiemannen, zomaar in het midden van al die auto’s en vrachtwagens gaan staan, respect.  

En weet je wat, we zijn ingecheckt in het Ghion… ik weet het, veel te veel luxe, maar echt een zalig hotel.

2 opmerkingen:

  1. Ik duim voor vorderingen in de zoektocht! Het is alvast heel fijn jullie blog te kunnen volgen, zo reizen we een beetje mee :) Groetjes, Katrien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Terug opnieuw beginnen, da's niet fijn! Hopelijk heeft de zoektocht nog succes en anders Kathy, hebben jullie ferm je best gedaan!! Probeer toch ook een beetje te genieten, of is dat voor volgende week? :-)

    BeantwoordenVerwijderen